Türkiye Okuyor! Pinarhisar Meslek Yüksekokulu Okuyor!

29/03/2018 10:14:24 - 29/03/2018 10:14:24 - 134 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve öğretim elemanları 54. Kütüphane Haftası faaliyetleri kapsamında Türk Kütüphaneciler Derneği’nin öncülüğünde tüm yurt genelinde düzenlenen “81 İlde Kitap Okuyoruz” etkinliğine destek olmak ve okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 12.30’da Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Kitaplığı’nda kitap okuma etkinliğine katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Bilgi Yönetimi Programı tarafından organize edilen etkinliğe bu yıl da katılım oldukça yüksek oldu. Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Olcay Ekşi yaptığı açıklamada öğrencilerin okuma kültürünün yaygınlaştırılması için düzenledikleri bu etkinliğin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Ekşi, ayrıca etkinlikte emeği olan Bilgi Yönetimi Programı öğretim elemanları ve öğrencilerine çok teşekkür ettiğini belirtti.

kitap