Trakya Tanitim Günleri

30/04/2018 10:03:44 - 30/04/2018 10:03:44 - 132 Okunma

19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Kırklareli, Edine, Tekirdağ Valilikleri, Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakyalılar Vakfı tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde “Trakya Tanıtım Günleri” düzenlendi. Tanıtım günlerine Pınarhisar Kaymakamı Sayın Murat Eren himayesinde açılan standa Pınarhisar MYO olarak katkı sağladık.  Akademik personelimiz Öğr. Gör. Ali Çakır’ın görevlendirildiği etkinliklerde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan “Kirece Yatırılmış Pancar Pekmezli Kabak Tatlısı” Ankaralıların beğenisine sunuldu. Pınarhisar ilçesine ait pancar pekmezi, bal gibi yöresel ürünlerin tadımının yanında ilçemizin tahnit ustası Niyazi Bey’in yaptığı eserler sergilendi. Ayrıca Poyralı Kültür Evi dokumalarının sergilendiği alanda gelen konuklara Öğr. Gör. Ali Çakır’ın hazırladığı magnet şeklindeki yemek tariflerinden oluşan takvim hediye edildi.

TRAKYA TANITIM GÜNLERİ

TRAKYA TANITIM GÜNLERİ