Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (Aşomder) Etkinliği Yapıldı

03/05/2018 13:58:55 - 03/05/2018 13:58:55 - 184 Okunma

IV. Ulusal Aşçılık Kampı 22-29 Nisan 2018 tarih aralığında çeşitli etkinlikler ile Bolu, Mengen’de gerçekleşen,  Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (AŞOMDER) koordinatörlüğünde ve Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi destekleriyle düzenlenen etkinliğine,   okulumuz Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programından Öğretim Görevlisi Evrim KARACA ve Aşçılık I. ve II. Sınıf öğrencilerinden Uğur CANDAN ve Nilgün UMUTLU katılmışlardır. Bu süreçte Ülkemizdeki çeşitli üniversitelerde bulunan Gastronomi ve Aşçılık alanlarında Lisans ve Önlisans düzeyindeki öğretim elemanları ve öğrencileri de katılmış, yedi günlük kampta çok yoğun bir eğitim programında öğrenciler ve öğretim elemanları uygulamalı ve teorik kapsamlı eğitimler almışlardır.

aşomder

aşomder