Klufest Başlıyor!

09/05/2018 13:23:56 - 09/05/2018 13:23:56 - 399 Okunma

Bu yıl 2.si düzenlenecek olan Kırklareli Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Arası Kültür ve Sanat Festivali (KLÜFEST) 8,9,10 Mayıs 2018 tarihlerinde Kayalı Kampüsünde yapılacaktır.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı  bünyesinde faaliyet gösteren Müzik, Tiyatro,Fotoğrafçılık,  Dans ve Diğer Öğrenci Kulüpleri’nin paydaşı olduğu KLUFEST, 08 Mayıs 2018 tarihinde Müzik Kulübü’nün konseriyle başlayıp, dans, tiyatro ve duvar boyama etkinlikleriyle  devam edecektir.Festival boyunca fotoğraf ve resim sergileri düzenlenecektir. Çeşitli kulüp faliyetleriyle birlikte 8 mayısta tüm öğrencilerimizin katılabileceği piknik etkinliği gerçekleştirilecek olup tüm öğrencilerimizin güzel vakit geçirmelerini temenni ederiz.

klufest