Gençlik Haftası Etkinlikleri

21/05/2018 16:20:24 - 21/05/2018 16:20:24 - 99 Okunma

Pınarhisar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ nün 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Pınarhisar MYO’ da düzenlenen Streetball ve Masa tenisi turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Ödül törenine Pınarhisar MYO Müdürü Dr. Öğr. Ü. Olcay Ekşi, Pınarhisar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hekim Demirci, Öğretim Görevlisi Can Demirel ile birlikte öğrenciler katıldı.

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Demirci bu tür organizasyonlarla beraber İlçedeki sosyal aktivitelerin sayısını artırmayı hedeflediklerini ve gelecek yıllarda da çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini söyledi. Öte yandan Demirci katılımlarından dolayı PMYO Müdürü Ekşi’ ye teşekkür etti.

gençlik haftası

Gençlik Haftası Etkinlikleri