İletişimin Kariyer Üzerindeki Etkileri Semineri Gerçekleşti

05/12/2018 12:30:50 - 05/12/2018 12:30:50 - 56 Okunma

Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında Halkla İlişkiler öğrencileri tarafından düzenlenen ‘‘İletişimin Kariyer Üzerindeki Etkileri’’ etkinliği 26 Kasım pazartesi günü, Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi. Etkinlikte Limak Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinliğe Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezai Öztaş, Pazarlama ve Reklamcılık bölümü başkanı Öğr. Gör. Mehmet Sali, Öğr. Gör. Onur Günaydın ve Halkla İlişkiler programı öğrencileri katıldı. Sunum öncesinde Limak kafilesini makamında ağırlayan Öztaş, misafirlerine Pınarhisar hakkında ve okulumuzda yürütülen öğretim faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Limak Holding’in çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yusuf Ziya Yüce sunumunda özellikle sözlü iletişimin kariyer ve hayat üzerindeki etkileri üzerinde durdu. İletişim alanında bitmeyen bir yarış olduğunun altını çizen Yüce, bu alanda başarılı olabilmenin tek yolunun kendimizi sürekli geliştirmek ve alanla ilgili donanımlarımızı sürekli güncel tutmak olduğunu ifade etti. Yusuf Ziya Yüce, Limak Holding Kurumsal İletişim departmanının çalışmaları hakkında tecrübe paylaşımında bulunarak sunumunu tamamladı. Soru cevap faslından sonra gerçekleşen plaket takdimi ile etkinlik sona erdi. Yusuf Ziya Yüce’ye plaketini Pazarlama ve Reklamcılık bölümü başkanı Öğr. Gör. Mehmet Sali takdim etti.

etkinlik

etkinlik