06/03/2019 12:13:30 - 06/03/2019 12:13:30 - 15967 Okunma

     Meslek Yüksekokulumuzda 4 Mart 2019 Pazartesi günü Bahar Etkinlikleri kapsamında Yemek Etkinliği düzenlenmiştir. Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Aykut AYBAŞ, Öğr. Gör. M. Selman BAYINDIR ve öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler meslek yüksekokulumuz akademik personeline, idari personeline ve öğrencilerimize ikram edilmiştir.
     Etkinliğe meslek yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sezai ÖZTAŞ, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Aydın ÜNAL ve Öğr. Gör. Selçuk ÖZKAN, akademik ve idari personelimiz ve tüm öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

 

yemek etkinliği

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi