Ets Tur Pınarhisar Myo Öğrencileri İle Buluştu

26/03/2019 10:55:53 - 26/03/2019 10:55:53 - 260 Okunma

Türkiye’nin en büyük tur operatörlerinden biri olan ETS Tur’un Rehber Uzmanı Yunus Şen, Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle biraraya geldi.

Öğr. Gör. Gülay Çakır’ın davetiyle her sene Pınarhisar MYO Turizm ve Seyahat Hizmetleri programı öğrencileri ile buluşan Şen, öğrencilere seyahat hizmetleri sektörü hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin turizm ve seyahat konusunda faaliyet gösteren kuruluşlardaki staj ve iş imkânları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlenen ETS Tur - Pınarhisar MYO buluşması sonrasında acentada staj yapmak veya mezuniyet sonrası işe girmek isteyen öğrencilerle ön mülakatlar gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Gülay Çakır okul  ve turizm sektör buluşmalarının önemine değindikten sonra ETS Tur Rehber Uzmanı Yunus Şen’e teşekkür etti.

ets

ets