Diploması Hazır Olan Öğrenciler Listesi

02/04/2019 14:21:36 - 18/11/2019 14:21:36 - 2928 Okunma

Sevgili Mezunlarımız;
Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olup, Geçici Mezuniyet Belgesi alan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmış olup Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan teslim alabilirler.

DİPLOMA ALMAK İÇİN GEREKEN BELGELER:

1. Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı

2. Geçici Mezuniyet Belgesinin kayıp olması durumunda kayıp ilanı verilen gazete (Aslı).

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik Numaralı)

4. Vekâlet Yoluyla alınıyorsa vekâleten alanın Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

5. Soyadı değişmişse onaylı Mahkeme Kararı veya Evlenme Cüzdanı Fotokopisi.

Diploma almak için Yüksekokulumuza şahsen başvurmak gerekmektedir. Kendisi gelemeyecek olan öğrencilerimiz bir yakınına noterden vekâlet vererek de alabilirler. Vekâlet yoluyla alacak kişinin de yanında Nüfus Cüzdanının bulunması ve şahsen vekâlet yazısının aslı ile gelmesi gerekmektedirPosta veya başka bir yolla kesinlikle diploma verilememektedir. Aşağıdaki liste dışında mezun durumda bulunan öğrencilerimizin de diploma hazırlık çalışmaları devam etmekte olup en kısa sürede diplomaları verilmeye başlanacaktır.

Diploması basılan isimlere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

Hazır Diplomalar

diploma