Meslek Yüksekokulumuzda Gençlik Haftası Kapsamında Tanıtım Günü Düzenlendi

17/05/2019 11:05:10 - 17/05/2019 11:05:10 - 1948 Okunma

Pınarhisar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde 15-21 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen "Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm liselerin son sınıfta öğrenim gören öğrencileri, öğretmenleri ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Hekim DEMİRCİ, Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ziyaret esnasında okulumuz müdürü Sayın Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ ve öğretim elemanlarımız tarafından öğrencilere okulda eğitim ve öğretim verilen programlar ve uygulama laboratuvarları tanıtılmıştır.

Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ tanıtım öncesinde yaptığı açıklamasında, “Lise son sınıfta öğrenim gören ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin yükseköğretim bölümleri hakkında temel bilgilere sahip olmalarının üniversite tercih dönemlerinde kendilerine büyük bir avantaj sağlayacağını” ifade etmiştir.

Etkinlik öğrenciler ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona ermiştir.

gençlik haftası tanıtım günü

Gençlik Haftası Tanıtım Günü