Pınarhisar Anadolu Lisesi ve Pınarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Okulumuza Ziyaret

26/06/2019 16:56:32 - 26/06/2019 16:56:32 - 1417 Okunma

İlçemizde bulunan Pınarhisar Anadolu Lisesi ve Pınarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuzu ziyarete gelmişlerdir. Öğretmenler okulumuzda bulunan Aşçılık Programı Mutfağı, Kontrol ve Otomasyon Programı, Yapı Denetimi Programı ve Bilgisayar Programcılığı Programlarına ait Uygulama Laboratuvarlarını, kütüphanemizi ve dersliklerimizi Dr. Öğr. Üyesi Erkan TAŞDEMİR koordinatörlüğünde öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Aysun SEVEN UZUN, Öğr. Gör. Bülent TOPBAŞLI ve Öğr. Gör. Kemal PEKTAŞ nezaretinde ziyaret etmişlerdir ve bilgilendirilmişlerdir.

ziyaret

Öğretmenlerin Yüksekokulumuzu Ziyareti