03/10/2019 10:40:54 - 03/10/2019 10:40:54 - 23263 Okunma

Aşçılık Programı öğrencileri Ziyafet Mutfağı dersinde uygulamalı olarak Aşure yapımını öğrenmişlerdir. Öğrencilerimiz aşurenin hem tarihi hem de kültürel yönüyle önemli bir tatlı olduğunu, geleneklerimizde de aşurenin komşu, dost ve akrabalara ev ev gezerek ya da misafirlikte ikram edilerek, sosyal ilişkilerde bir köprü oluşturduğunun önemi vurgulamışlardır. Uygulama ders sürecinde yapılan aşureler meslek yüksekokulumuzda öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize ikram edilmiştir. Etkinliği organize eden Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. M. Selman BAYINDIR, Öğr. Gör. Aykut AYBAŞ ve tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

aşure etkinliği

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi