“Okulumun Ustası Benim” Etkinliği Gerçekleştirmiştir

07/11/2019 14:27:45 - 07/11/2019 14:27:45 - 858 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Can Demirel tarafından Üniversitemiz 2019-2020 Öğretim Yılı “Toplumsal Gelişime Katkı Eylem Planı” kapsamında Cevizköy Ortaokulu’nda “Okulumun Ustası Benim” etkinliği gerçekleştirmiştir. Cevizköy Ortaokulu’nda gerçekleşen etkinlikte öğrencilere iş sağlığı ve güvenliğinin önemi hakkında bilgi verilmiştir. Baret takarak etkinlik kapsamındaki uygulamaya katılan öğrenciler zemin kaplama kalıbı ile Cevizköy Ortaokulu’ndaki hobi bahçesine beton yürüyüş yolu yapmışlardır. Uygulamaya Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Alpay ARI, Cevizköy Ortaokulu Müdürü Şaban KÜREŞ, Müdür Yardımcısı Eda Karaca ALEMDAR, Cevizköy Ortaokulu Öğretmenlerinden Özge DEMİREL ve Perihan DELLAL’ de katılmıştır.

etkinlik toplumsal gelişime katkı

etkinlik