12/12/2019 09:37:44 - 12/12/2019 09:37:44 - 16545 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencisi Betül ŞİMŞEK İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 28 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen 7. Dünya Helal Zirvesi’nde 22 Yaş Altı Gençler Kategorisinde yapmış olduğu “Siyah Üzüm Sosu ile Lezzetlendirilmiş Levrek Sarma” adlı yemeğiyle Gümüş Madalya kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

yemek yarışması aşçılık

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi