Meslek Yüksekokulumuzda Girişimcilik ve Kobi Semineri Düzenlendi

13/12/2019 09:54:24 - 13/12/2019 09:54:24 - 2294 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Bilgi Yönetimi ve Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programlarında eğitim gören öğrencilere yönelik 11.12.2019 Çarşamba günü “Girişimcilik ve KOBİ” semineri verilmiştir. KOSGEB Kırklareli İl Müdürlüğünde görevli KOBİ Uzmanı Tuba YAŞAR tarafından verilen seminerde; girişimcilik, girişimcilik kültürü ve girişimcilik süreçlerine ilişkin bilgiler verilmiştir. Seminerde ayrıca KOBİ’lerin Türkiye ekonomisine olan katkısı, KOSGEB’in KOBİ’lere bakışı, başarılı girişimci hikâyeleri ve KOSGEB tarafından girişimcilere sağlanan destekler ile ilgili öğrencilere ayrıntılı bilgiler verildi. Seminerin ardından Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Seda AKIN GÜRDAL ve Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Bölüm Başkanı V. Dr. Öğr. Üyesi Erkan TAŞDEMİR sunumundan dolayı KOBİ Uzmanı Tuba YAŞAR’a ve desteklerinden dolayı KOSGEB Kırklareli İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

girişimcilik

Girişimcilik