Öğretim Üyemiz Şeref Akbaba 13. Şiir Şenliğine Katıldı

20/12/2019 09:33:39 - 20/12/2019 09:33:39 - 785 Okunma
      Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Şeref AKBABA, 13-16 Kasım 2019 tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı tarafından Trakya Üniversitesi (TÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen  “Türkçenin Uluslararası 13. Şiir Şöleni” etkinliğine katıldı.
     Mimar Sinan’ın hatırasına ithafen; Edirne, Yunanistan’ın Gümülcine ve Bulgaristan’ın Kırcaali şehirlerinde gerçekleşen programlarda 24 ülkeden 56 şair şiirlerini okudu. Üniversitemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Şeref AKBABA da etkinlikte Kitap/Yar şiirini sundu.
     Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kapanış programında ise "Edirneli Nazmi Şiir Faslı" ve "Mimar Sinan Şiir Faslı" etkinlikleri ile ödül töreni gerçekleştirildi.
şiir şenliği

13. Şiir Şenliği