Bilgi Yönetimi Öğrencilerimiz ve Öğretim Elemanlarımız Kitap Bağışı Kampanyası Düzenelediler

15/01/2020 14:22:34 - 15/01/2020 14:22:34 - 1086 Okunma

Üniversitemiz Toplumsal Gelişime Katkı Eylem Planı çerçevesinde Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Seda AKIN GÜRDAL, Öğr. Gör. Canan ASLANYÜREK ve Öğr. Gör. Murat ASLANYÜREK ve bilgi yönetimi öğrencileri Cevizköy Anaokulu öğrencilerinin kitap ile buluşması için 27 Aralık 2019 Cuma günü bir etkinlik düzenlemişlerdir. Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları ile beraber bilgi yönetimi öğrencileri tarafından temin edilen okul öncesine uygun kitaplar öğrencilerin okuluna gidilerek teslim edilmiştir. Bilgi yönetimi öğrencilerimiz öğrencilere kitap okuyarak onların kitap ile buluşmasını sağlamışlardır.

Kitap bağış kampanyası

Kitap Kampanyası