Yeni İşim Girişim Programı Tanıtım Etkinliği Düzenlenecektir

17/02/2020 16:06:33 - 17/02/2020 16:06:33 - 1074 Okunma

Trakya Bölgesi girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlerin teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik edilmesini sağlamak amacıyla Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi,  Türk Ekonomi Bankası ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle 19 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 13.30’da 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonu’nda “Yeni İşim Girişim Programı Tanıtım Etkinliği”  düzenlenecektir.

Yeni İşim Girişim Tanıtım Etkinliğinin süresi bir buçuk saat olup program akışı aşağıda belirtilmiştir.

Açılış Bilgilendirmesi -Emre BEJİ / Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi (5Dk)

Etkinliğin Tanıtımı -Mahmut ŞAHİN/ Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri (15 Dk)

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR /Kırklareli Üniversitesi Rektörü (15 Dk)

Tanıtım Konuşması- Taner BALTACI/ Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Kurucu Ortağı (15 Dk)