Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Mimari Proje Workshopuna Katıldılar

27/02/2020 11:14:56 - 27/02/2020 11:14:56 - 962 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Soner YELER'in yürütücülüğünü yaptığı ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders programında yer alan ''Mimari Proje I'' dersi kapsamında; 24.02.2020 tarihinde gerçekleştirilen atölye uygulamalarında Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Aykut AYBAŞ, Öğr. Gör. Mehmet Selman BAYINDIR ve Aşçılık Programı öğrencilerimizden Didem GENÇ, Ayşegül KARAGÖZ, Hilal ÇOBAN ve Kerim KESKİN Tabak Tasarımı ve Kurabiye Tasarımı workshoplarına katılmışlardır. Öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

mimari proje

Mimari Proje Workshop