Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Çevrimiçi Etkinlikler Düzenlediler

21/05/2020 14:14:56 - 21/05/2020 14:14:56 - 67 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Onur GÜNAYDIN ve Öğr. Gör. Mehmet SALİ’nin organizatörlüğünde Zoom Çevrimiçi Konferans Sistemi aracılığıyla 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Dr. Mehmet GÜLLÜOĞLU’nun katılımıyla “Salgın Döneminde Toplumsal Dayanışma”, 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü Anadolu Ajansı Ortadoğu Editörü Turgut Alp BOYRAZ katılımıyla “Dış Habercilik” ve 22 Mayıs 2020 Cuma günü Kurumsal İletişim Uzmanı Hasan YILMAZ’ın katılımıyla “Kurumsal İletişim ve Medya Planlama” etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinliklere öğrencilerimiz ve üniversite personelimiz yoğun katılım sağlamışlardır. Öğretim elemanlarımıza ve katılımcılarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

etkinlikler