Okulumuzda Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

30/09/2016 09:01:25 - 16/11/2016 09:03:39 - 1048 Okunma

Okulumuzda Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2016-2017 Akademik yılında okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize oryantasyon eğitimi verildi.

Öğrencilerimizin hem şehrimize hem de okulumuza daha kolay ve hızlı bir şekilde uyum sağlamaları için gerçekleştirilen oryantasyon programı çerçevesinde Kırklareli Üniversitesi ve Pınarhisar Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verildi. Okulumuz müdür yardımcısı Öğr.Gör. Erkan Taşdemir tarafından gerçekleştirilen program kapsamında okulumuzdaki genel işleyiş, akademik kadro, program danışmanları, staj koordinatörleri, kütüphane hizmeti, üniversitemizin fiziki imkânları ve benzeri konularda detaylı sunumlar yapıldı.

Programda ayrıca Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Ergin tarafından öğrencilerimize, ilçemizdeki resmi kurum kuruluşlar, ilçemizin sosyal imkanları ve halk eğitim merkezi bünyesinde yeni açılacak kurslar hakkında bilgiler verildi.

6 oturum halinde gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine, okulumuz bünyesindeki 9 programa yeni kayıt yaptıran öğrenciler katıldı.

Oryantasyon Pınarhisar MYO PMYO KLÜ

KLU