Öğrencilerimizden Emniyet Teşkilatına Vefa Ziyareti

25/12/2016 20:53:55 - 26/12/2016 20:54:38 - 1089 Takip

Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, Pınarhisar Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ülkemizde yaşanan terör saldırılarına bir cevap olarak gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimiz, “polisimizin yanındayız” mesajı verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan ve çoğunluğu çevik kuvvet polisi 45 kişinin şehit olduğu terör saldırısı sonrası okulumuz öğrencileri, emniyet güçlerine vefa ziyareti gerçekleştirdi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı II. Sınıf öğrencilerinin organize ettiği ziyarete okul müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Olcay Ekşi, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Erkan Taşdemir, bölüm hocalarımız Öğr. Gör. Mehmet Sali ve Öğr. Gör. Onur Günaydın da eşlik etti.

Ziyarette ilk olarak ilçe emniyet müdürü Hüsnü Uz’a Pınarhisar Meslek Yüksekokulu müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Olcay Ekşi tarafından çiçek takdim edildi. Ardından öğrencilerimizin hazırladığı ve üzerinde “Sizler; vatanına onuru ile sahip çıkan, bu milli mesleğe canı pahasına gönül vermiş, tüm polislerimize minnet eder, sevgi ve şükranlarımızı sunarız” yazılı teşekkür belgeleri Pınarhisar Emniyet teşkilatında çalışan tüm polislerimize hediye edildi.

Vefa ziyareti öğrenci ve öğretim elemanlarımız ile polislerimizin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Pınarhisar MYO KLÜ Emniyet Müdürlüğü

Emniyet Müdürlüğüne Vefa Ziyareti