Site HaritasıRSS

Pınarhisar Meslek Yüksekokulunda Fotoğraf Yarışması

29/12/2016 10:56:07 - 29/12/2016 10:57:25 - 888 Takip

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2. sınıf öğrencileri tarafından Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında 12-21 Aralık  2016 tarihleri arasında  “Sizin Gözünüzden Her Canlı İçin Yaşam Hakkı” temalı fotoğraf yarışması düzenlendi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada, toplam 39 fotoğraf dereceye girmek için yarıştı. Yüksekokul öğrencileri, kendi objektiflerinden yakaladıkları kareler ile yaşam hakkına sahip olan anları fotoğrafladılar. Temaya uygunluğu göz önüne alınarak yarışmada

1. Şahin Berk Kütle,
  2. Berke Kocademir,
  3. Fatma Meşe

oldu. Birinciye ödülünü okulumuz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şeref Akbaba, ikinciye okulumuz müdür yardımcısı Öğr.Gör. Erkan Taşdemir, üçüncüye ise Öğr.Gör. Evrim Karaca takdim etti. Dereceye giren öğrencilere plaket ve tasarım kupa verildi.

Yarışmada değerlendirilen tüm fotoğraflar 21-25 Aralık tarihinde okulumuz birinci kat koridorunda sergilendi.

Pınarhisar MYO KLÜ Fotoğraf Yarışması

“Sizin Gözünüzden Her Canlı İçin Yaşam Hakkı” temalı fotoğraf yarışması