2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programları

16/01/2017 13:52:46 - 16/01/2017 13:54:33 - 5156 Okunma

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları  30.01.2017-03.02.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DDDC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşlerine dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD yada DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da faks yoluyla en geç 26 Ocak 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir.

(FF notu alan öğrencilerin dilekçe vermelerine gerek yoktur.)

Dilekçe Örneği

NOT: 1. Öğretim ve 2. Öğretim sınavları (Türk Dili-I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I dersleri hariç) aynı saatte yapılacaktır.

Aşağıdaki bağlantılardan bütünleme sınav programlarına ulaşılabilir.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Birinci Öğretim Sınav Programı için tıklayınız.

İkinci Öğretim Sınav Programı için tıklayınız.

KLÜ Pınarhisar MYO PMYO Bütünleme Sınav