Klu Uzaktan Eğitim Merkezi Duyurusu

17/03/2017 14:59:57 - 17/03/2017 14:59:57 - 2042 Takip

UZEM DERSLERİ TAMAMLANMADI YA DA GÖRÜNTÜLENMEDİ PROBLEMİ YAŞAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN;

• E-Ders izleme durumlarında belirtilen “Tamamlandı” ya da “Görüntülendi” ifadelerinin görünmesi teknik nedenlerden dolayı biraz zaman almaktadır. Bu durum konusundan öncelikle dersin tamamının izlendiğinden (ders ileri sarılmamalıdır, ders sonu sorular çözülmelidir!) emin olunuz. Daha sonra durumu KLUZEM e bildirmek için en az 1 hafta bekleyiniz.
  • Haftalık dersleri öğretim elemanlarımız ortaklaşa hazırlamaktadırlar. Bu nedenle her hafta farklı bir öğretim elemanı dersi anlatmaktadır. Fakat her bir öğretim elemanı kendi programından sorumludur. Bu nedenle ders ile ilgili soruları lütfen kendi öğretim elemanınıza iletiniz.
  • Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Dersleri için dersin sorumlu öğretim elemanı tarafından her hafta internet üzerinden sanal sınıf yöntemi ile canlı ders yapılmaktadır. Canlı ders gün ve saatlerini öğretim portalımızdan takip edebilirsiniz. Canlı derslere zamanında katılmanız başarınız açısından önemlidir.
  • Dersin verimliliği açısından öğretim elemanınız ile sık sık iletişime geçmenizde fayda vardır. KLUZEM sisteminin mesajlaşma modülünü bu yönde rahatlıkla kullanabilir, ilgili hocamıza mesaj atabilirsiniz.
  • Detaylı bilgi için: http://kluzem.klu.edu.tr/Sayfalar/7332-ogrencilerimiz-icin-duyuru.klu​
  • Sorunu devam eden öğrencilerimiz uzem@klu.edu.tr adresine e-posta ile sorunlarını iletebilir.
klu uzem