Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Bilgi Yönetimi Programından Kariyer Etkinliği

03/04/2017 19:00:15 - 05/04/2017 19:00:15 - 333 Takip

Üniversitemizin 7. Kariyer Günleri kapsamında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Bilgi Yönetiminde Kariyer Fırsatları: Mezunlar Anlatıyor” etkinliği düzenlendi. Pınarhisar Halk Eğitim merkezinde 31.03.2017 Cuma günü düzenlenen etkinliğe Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Bilgi Yönetimi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Bilgi Yönetimi mezunlarından etkinliğe konuşmacı olarak katılan İslam Araştırmaları Merkezi Kütüphanesinde Kütüphaneci olarak çalışan Elif AYDOĞDU, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş’ de İKY Uzmanı olarak çalışan Kürşat UZUNÇELEBİ, Kırklareli Üniversitesi İşletme Bölümü Öğrencisi Bilge ŞEN, Babaeski Kaymakamlığında görevli olarak çalışan Deniz ERGİN iş arama süreçlerini, iş deneyimlerini, stajın iş hayatındaki önemini, sınavlara hazırlık süreçlerini Bilgi yönetimi programı öğrencileri ile paylaştılar.

Soru cevap şeklinde devam eden etkinliğin sonunda değerlendirme konuşması yapan moderatörler Öğr.Gör. Dr. Ahmet ALTAY, Öğr. Gör. Seda AKIN GÜRDAL, Öğr.Gör. Canan ASLANYÜREK konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etti.

bilgi yönetimi konferans klu pmyo