Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları Koordinatörlüğü (MEYOK) toplantısı 05/04/2017 Çarşamba günü yüksekokulumuzda gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ başkanlığında yüksekokulumuz toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Olcay EKŞİ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihat Kamil ANIL, Vize Meslek Yüksekokulu Sekreteri Nedim BAYRAKTAR, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Kırklareli İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmet TIKIZ katılmıştır.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY ve meslek yüksekokulu müdürleri toplantı sonrasında yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından hazırlanan yemek sunumunda bir araya gelmiştir.
2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi’nde, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve World Association of Chefs Societies tarafından 15’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında “Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı” kategorisinde altın ve bronz madalya alarak büyük başarı gösteren yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrencilerine Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.
MEYOK KLU PMYO