Site HaritasıRSS

Yatay Geçiş Kabul Listesi Ve Kayıt İşlemleri

25/08/2017 13:48:31 - 25/08/2017 13:48:31 - 576 Takip

2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi için okulumuza yatay geçiş başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiş olup sonuçlar aşağıdaki şekildedir.

Öğrencinin Adı Soyadı
Başvuru Yaptığı Program
Kabul/Red
Sinem KESİK
Medya ve İletişim
Kabul
Yeşim Özdemir
Kontrol ve Otomasyon
Kabul

İlgili öğrencilerin kesin kayıt işlemleri aşağıda istenen belgelerle birlikte 5-8 Eylül 2017 tarihleri arasında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri birimi tarafından  yapılacaktır.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler;

Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)
Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri.
- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.
- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.
- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.
- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.
- Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)
- Yeni tarihli öğrenci belgesi.
- Nüfus Cüzfan fotokopisi.
- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.
- Yurt dışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulundan alınan tanınırlık belgesi.
- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı bulunduğu programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.
yatay geçiş