Site HaritasıRSS

Kosgeb Girişimcilik Eğitimi

15/09/2017 16:34:26 - 21/09/2017 16:34:26 - 296 Takip
Sevgili Öğrenciler;
Üniversitemizin de paydaş olarak yer  aldığı Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesi Teknik Destek Projesi (TrakyaKAriyer Projesi) kapsamında öğrenci ve mezunlarımızın istihdam becerilerini arttırmaya yönelik teknik ve soft beceri eğitimleri düzenlenmektedir.
Bu kapsamda 4 (dört) günlük bir eğitim olan "KOSGEB Girişimcilik" eğitiminin 7-8-9-10 Ekim 2017 tarihlerinde olmak üzere  Pınarhisar MYO’da verilmesi planlanmaktadır.
Bu eğitimi tamamlayan öğrenciler için KOSGEB'in hibe  ve faizsiz kredi olanaklarından faydalanabileceklerdir.
Eğitimin kontenjanı 25 kişi ile sınırlıdır.
Başvurmak isteyen öğrenci ve mezunlarımızın öncelikle http://www.trakyakariyer.org/ web portalının Öğrenci Kaydı kısmına kaydolmaları ve sonrasında Yaklaşan Etkinlikler kısmınından Tümünü Görüntüle butununa basmaları, açılan sayfada Filtrele kısmından 7 Ekim 2017 tarihini seçmeleri, açılan sayfada KOSGEB Girişimcilik - Kırklareli Pınarhisar için açılan KOSGEB eğitimine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
kosgeb