Site HaritasıRSS

Ders Programı Güncellemesi

22/09/2017 08:36:44 - 06/11/2017 08:36:44 - 5422 Takip

25/09/2017 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 2017-2018 Güz dönemi ders programı güncellenmiştir. Güncel programa aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Son güncelleme 28/09/2017, lütfen kontrol ediniz.

NOT:

• Bilgisayar Programcılığı Programı 1. Sınıf(İÖ),
  • Bilgi Yönetimi Programı 1. Sınıf(İÖ),
  • ​Yapı Denetimi Programı 1. Sınıf(İÖ) dersleri üniversitemiz senato kararı ile gündüz öğretimine alınmış olup ilgili programlarda okuyan öğrencilerimiz derslerine örgün öğretim sınıflarında devam edeceklerdir.
  • Senato kararı gereğince ikinci öğretim uzaktan eğitim dersleri (Türk Dili 1, Atatürk İlk. ve İnk. Tar. 1, Temel Bilg. Tekn. Kull.) örgün öğretim sınıfları ile beraber olacaktır.
  • Farklı programlarda aynı kod ve adla verilen dersler öğrenci sayısı az olması dolayısı ile aynı saatte birleştirilmiştir.

Normal Öğretim Ders Programı
    İkinci Öğretim Ders Programı