28/09/2017 15:31:02 - 28/09/2017 15:31:02 - 11753 Okunma

Haber Türk Gazetesinden Nur Toprakoğlu’nun akademik personelimiz Öğr. Gör. Ali Çakır ile yapmış olduğu “Trakya’nın Köfte ve Köftecileri” başlıklı röportajı 23 Eylül 2017 Cumartesi günü yayımlandı. Röportajda Öğr. Gör. Ali Çakır bölge mutfağının genel özelliklerine, hangi kültürlerden etkilendiğine ve Trakya Bölge’sinde yapılan köfte çeşitlerine değindi. Ardından verdiği bilgileri bir köfte tarifiyle tamamladı. İlgili röportaja aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.haberturk.com/trakya-lezzet-senligi-ne-damgasini-vuran-birbirinden-leziz-kofteler-1643196


röportaj

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi