28/09/2017 15:35:16 - 28/09/2017 15:35:16 - 13948 Okunma

Akademik personelimiz Öğr. Gör. Ali Çakır’ın ve Yemek Kültürü Araştırmacısı- Hürriyet Daily News Yazarı Aylin Öney Tan’ın anlatımlarıyla Üzüm Turşusu yapım atölyesi gerçekleştirildi.  9. Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Kırklareli Mutfağı’nın yöresel lezzetlerinden ve aynı zamanda bağ bozumu geleneğinin bir parçası olan üzüm turşu, katılımcılar tarafından beğeni ile takip edildi. Kurs sonrasında katılımcılar kendi hazırladıkları üzüm turşularını yanlarında götürdüler.

üzüm turşusu

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi