Site HaritasıRSS

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

26/10/2017 15:04:21 - 26/10/2017 15:04:21 - 496 Takip

Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri 18 Ekim tarihinde saat 10:00-11:00 arası Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevini ziyaret gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk niteliği taşıyan bu ziyaret, Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında planlandı. Ziyaret öncesinde huzurevi sakinlerinin ihtiyaçları belirlenerek çeşitli hediyeler hazırlandı. Ziyaret sırasında öğrenciler huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek hoş sohbetlerde bulunuldu.

Huzurevi kapılarını ziyaret için açan Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Müdür Vekili Aynur KAYA bu tip ziyaretlerin daha sık yapılması gerektiğini vurgulayarak ziyaret için herkesi beklediğini belirtti. Ziyaretlerin huzurevi sakinlerine çok iyi geldiğini söyledi. Müdür Vekili Aynur KAYA etkinliği planlayan öğrencilere teşekkür etti.

Huzurevi sakinlerinin hayat tecrübelerinden yararlanan öğrenciler, hem gelecek hayatlarına istikamet çizebilmek  adına hem de sosyal bilinç adına faydalı bir ziyaret gerçekleştirdi.

ziyaret