Site HaritasıRSS

Ağız Ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler Etkilnliği

30/11/2017 11:04:06 - 30/11/2017 11:04:06 - 101 Takip

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar  Meslek Yüksekokulu  Halkla İlişkiler ve Tanıtım  öğrencileri tarafından düzenlenen   ‘’Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi  Gerekenler‘’  konulu etkinlik  22 Kasım Çarşamba  saat 11.00’de Koloğlu İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak Diş Hekimi Merve KAHRAMAN katıldı.

Etkinliğe Pınarhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömürlü DİNÇER, Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulbari ALP, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü hocaları ve öğrencileri katıldı. İlköğretim öğrencilerinin ağız ve diş sağlığı hakkında bilinçlenmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte Dr. Merve KAHRAMAN çeşitli görsellerle öğrencileri bilgilendirdi.  Konuşmasının sonunda programa katkılarından dolayı Pınarhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömürlü DİNÇER tarafından Dr. Merve KAHRAMAN’a plaket takdim edildi. Etkinlik öğrencilere, Pınarhisar Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından temin edilen diş macunları ve diş fırçalarının dağıtılmasıyla sona erdi.

etkinlik