Site HaritasıRSS

Yapı Denetim Programı Öğrencilerine “Şantiyede İş Sağlığı Ve Güvenliği” Semineri Düzenlendi

05/12/2017 12:02:18 - 05/12/2017 12:02:18 - 63 Takip

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Yapı Denetim Programı öğrencilerine, Kırklareli Üniversitesi İş sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü’ nden Öğr. Gör. Ömer GÜLTEKİN  “Şantiyede İş Sağlığı ve Güvenliği” hakkında seminer verdi.

PMYO 210 no’ lu derslikte düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Gültekin, öğrencilere şantiyelerde yüksek de çalışılması durumunda alınması gereken önlemlerden bahsederek, kullanılması gereken Kişisel Koruyucu Donanımlar (KKD) hakkında bilgi verdi.

Seminer, PMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Olcay Ekşi’ nin Gültekin’ e teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.

etkinlik