2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

24/01/2018 10:33:33 - 24/01/2018 10:33:33 - 680 Okunma

2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi için okulumuza yatay geçiş başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiş olup sonuçlar aşağıdaki şekildedir.

Öğrencinin Adı - Soyadı
Başvuru Yaptığı Program
Kabul - Ret
Berkay KARA
Aşçılık
Yunus Emre ERTAŞ
Halkla İlişkiler
Ece BOĞDAY
Halkla İlişkiler
Kabul

İlgili öğrencilerin kesin kayıt işlemleri aşağıda istenen belgelerle birlikte 29-31 Ocak 2018 tarihleri arasında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri birimi tarafından  yapılacaktır.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler;
*** Asil olarak yerleşen adaylar kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak başvurdukları Birime teslim edeceklerdir.
Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)
Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri.
- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.
- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.
- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.
- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.
- Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)
- Yeni tarihli öğrenci belgesi.
- Nüfus Cüzdan fotokopisi.
- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.
-Yurtdışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınan tanınırlık belgesi.
- Yurtdışından yapılacak başvurularda, kayıtlı olunan programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.
yatay geçiş