03/07/2024 14:53:03 - 09/07/2024 14:53:03 - 275 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 02 Temmuz 2024 Salı günü Pınarhisar Gençlik Merkezi salonunda gerçekleştirildi.
Mezuniyet Törenine Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ali MÜLAYİM, Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kamuran ŞEN, Pınarhisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hekim DEMİRCİ, Pınarhisar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim EREN ve Üniversitemiz Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Hülya TUÇ, meslek yüksekokulu akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde meslek yüksekokulu dönem birincisi Aşçılık Programı öğrencisi Meryem ATIŞ konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ali MÜLAYİM konuşmasında öğrencilerin meslek yaşamı ile ilgili noktalara değindi ve öğrencileri tebrik etti.
Meslek Yüksekokulu birincisi Aşçılık Programı öğrencisi Meryem ATIŞ, Meslek Yüksekokulu İkincisi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Habil Uğur Günay ve Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Aşçılık Programı öğrencisi İrem Pınar GÜRKAN’a plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Pınarhisar Meslek Yüksekokulu programlarında dereceye giren öğrencilere bölüm başkanları tarafından başarı belgesi takdimi yapıldı. Tüm program öğrencilerine öğretim elemanları tarafından diplomaların dağıtılması sonrasında keplerin atılması ile tören sona erdi.

pmyo 2024 mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
mezuniyet
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi