Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından organize edilen Online Yemek Süsleme Yarışması 15.12.2021 tarihinde saat 13:15 te MS Teams Pınarhisar MYO Akademik kanalında gerçekleştirilmiştir. Öğretim Görevlisi Aykut PAJO’nun koordinatörlüğünde gerçekleşen yarışmada Doç Dr. Bilal DEVECİ, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESICI ve Öğretim Görevlisi Raşit BAKAN’ın jüri olarak görev almışlardır. Yarışmaya 9 adet başvuru gerçekleşmiş. Ancak iki yarışmacı teknik sebeplerden bir yarışmacı ise sunumunu zamanında ulaştıramadığı için değerlendirmeye alınamamış ve yarışmada 6 adet tabak jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiştir. Yarışmada Emre DURMAZ “Pancar yatağında pırasalı balık” adlı tabağı ile birincilik, Bora Egemen ŞAHİN “Shrımp in Maltese Sauce” adlı tabağı ile ikincilik ve Ayşenur KÜÇÜK “Hindistan Cevizi Kavuğunda Meyve Şöleni“ adlı tabağı ile üçüncülük ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca Tuğrul KANPARA “Ballı Hardallı Baget Tavuk” adlı tabağı ile gerçeklik ödülü, Pakize Ceren YAMAN “Fit Kanepe” adlı tabağı ile kısıtlı imkan ödülü ve Esmanur AŞIKLI “Kars Hıngeli” adlı tabağı ile geleneksellik ödülüne layık görülmüştür. Sırlamanın açıklanması sonrası jüri üyeleri yarışmacılara tabaklarını nasıl daha iyi hale getirebilecekleri konusunda önerilerde bulunmuşlardır. Yarışmanın sonunda yarışmacılar ve Jüri üyeleri organizasyonda yer almaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirmiş, yarışmanın koordinatörü Aykut PAJO ise yarışmacılara, jüri üyelerine ve online olarak katılım gösteren izleyicilere katılım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletmiştir.
YEMEK YEMEK SÜSLEME YARIŞMASIİçerik bulunamadı.